Karşılıksız burs için online başvuru! Yüksek lisansa 3000 TL, Lisansaysa 2300 Türk Lirası!

Karşılıksız burs için online başvuru! Yüksek lisansa 3000 TL, Lisansaysa 2300 Türk Lirası!
Online başvuru ile alınabilecek karşılıksız burs miktarları artırıldı. Lisans öğrencileri için burs 2.300 TL'ye, yüksek lisans öğrencileri için ise 3.000 TL'ye yükseltildi. Başvurular, üniversite öğrencilerinin online platformdan yapabileceği şekilde düzenlendi. Yeni başvuru tarihleri ve detaylar haberde yer alıyor.

Uluslararası Ticaret Ağı Derneği (UTRADER) öğrencilere her yıl sunduğu burs desteğinin miktarını güncelledi. Bu burslar lise üniversite ön lisans lisans yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak veriliyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılı için burs başvuruları 20 Eylül tarihinde başlayıp 27 Eylül'e kadar devam edecek. Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin resmi web sitesinde yer alan başvuru formunu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmaları gerekiyor.

Güncellenen burs miktarları ise şu şekilde: lise öğrencileri için 1.300 TL lisans ve ön lisans öğrencileri için 2.300 TL yüksek lisans öğrencileri için 3.000 TL ve doktora öğrencileri için 3.900 TL olarak belirlendi. Bu burslara başvurmak isteyen öğrenciler online platform üzerinden başvurularını tamamlayabilirler.

Zamlı burs miktarları bu yıl ilk kez burs başvurusunda bulunacak olan öğrenciler için geçerli olacak. UTRADER burslarına başvurmak isteyen öğrenciler 20 Eylül itibarıyla başvurularını yapabilecek ve burs miktarları öğrenci seviyesine göre değişiklik gösterecek. Burs başvurusu için gerekli adımlar derneğin resmi internet sitesinde yer alan form aracılığıyla tamamlanabilecek.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.