Üniversite ulaşımı kolaylaşıyor! Alanyalı üniversiteliye büyük kıyak!

Üniversite ulaşımı kolaylaşıyor! Alanyalı üniversiteliye büyük kıyak!
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne ulaşım, yeni başlatılan ring sistemi sayesinde artık daha kolay hale geldi. Öğrenciler, bu sistemle hızlı bir şekilde okullarına ulaşabilecekler.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencileri için ulaşım daha kolay hale getirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kooperatifler iş birliğiyle 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere hizmet verecek ücretsiz ring seferleri başlatıldı.

Bu ring seferleri öğrencilerin okullarına hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Şube Müdürü Gazi Öten öğrencilerin bu hizmetten ikinci bir ücret ödemeden yararlanabileceğini belirtti. Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tefik Yılmaz ise öğrencilere kent kartlarını bir an önce teslim almaları çağrısında bulundu. Bu kartlarla öğrenciler ring seferlerinden kolayca faydalanabilecekler. Bu adım öğrencilerin ulaşımda yaşadığı sorunları gidermeyi hedefliyor ve Alanya’daki üniversite öğrencilerinin günlük hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.