2.000.000 Türk Lirasının Aylık Getiri Mevduatları Belli Oldu! Yeni tutarlar Güncellendi!

2.000.000 Türk Lirasının Aylık Getiri Mevduatları Belli Oldu! Yeni tutarlar Güncellendi!
Bankalar mevduat faiz oranlarını güncelledi. 2 milyon TL'nin 32 günlük getirisi, bankaların sunduğu faiz oranlarına göre değişiklik gösteriyor. Her bankanın farklı oranlar sunduğu bu güncellemeyle, yatırımcılar en avantajlı getiriyi sağlayabilecek bankayı tercih edebilecek.

Bankalar mevduat faiz oranlarını güncelleyerek müşterilere farklı getiri imkanları sunuyor. Özellikle 2 milyon TL'si olan bir kişi 32 gün sonunda farklı bankalarda ne kadar kazanacağını merak edebilir. İşte güncel oranlar ve getiri miktarları:

2024 yılının Nisan ayında zirve yapan mevduat faiz oranları sonraki aylarda düşüşe geçmişti. Bugünlerde ise bankalarda faiz oranları ortalama olarak %47 ile %53 arasında değişiyor. Bu oranlara göre 2 milyon TL'lik bir mevduatın 32 günlük getirisi de bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Cepte TEB %53 faiz oranıyla en yüksek getiriyi sunan bankalardan biri. 32 gün sonunda net getiri 80.589 TL olup vade sonunda toplam tutar 2.080.589 TL'ye ulaşıyor. ON Plus ise %47 faiz oranı sunarak 71.466 TL net getiri sağlıyor ve vade sonunda toplam tutar 2.071.466 TL oluyor.

Fiba Banka da %52 faiz oranı ile 79.068 TL net getiri veriyor ve vade sonunda 2.079.068 TL'lik bir toplam tutara ulaşılıyor. Bu oranlar bankaların sunduğu faiz fırsatlarına göre değişiklik gösterse de yatırımcıların tercihlerinde önemli bir rol oynuyor. Her banka farklı oran ve getiri sunarak müşterilere çeşitli seçenekler sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.