Alanya’da Caz fESTİVALİ Düşlenen Güzellikte Başlayacak!

Alanya’da Caz fESTİVALİ Düşlenen Güzellikte Başlayacak!
19. Alanya Uluslararası Caz Festivali, 26-29 Eylül tarihlerinde Kızılkule Meydanı'nda gerçekleşecek. Festivalde, dünyaca ünlü caz sanatçıları sahne alacak ve Alanya'nın kültürel zenginliği sanatseverlerle buluşacak. İşte detaylar.

Alanya 26-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 19. Alanya Uluslararası Caz Festivali ile cazseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Festival tarihi Kızılkule Meydanı'nda gerçekleştirilecek ve dünya çapında tanınan caz sanatçılarını sahnede buluşturacak. Festivalin detayları Alanya Kalesi'nde Gardenia Restoran'da düzenlenen bir basın toplantısında açıklandı. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Organizasyon Koordinatörü Abdurrahman Açıkalın Organizasyon Direktörü Nazmi Uyar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ve festivalde sahne alacak caz sanatçısı Selen Beytekin katıldı. Toplantıda festivalin Alanya'nın kültürel mirasına katkısı vurgulandı.

Alanya'nın tarih boyunca biriktirdiği kültürel zenginliklere değinilirken festivalin kente sağlayacağı sanatsal ve turistik katkılar üzerinde duruldu. Festivalin Alanya'nın çok katmanlı geçmişi ile caz müziğinin evrensel ritmini buluşturacağı sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacağı belirtildi.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.