1500 lira nakit iadeler AKBANK bankasında başladı. TT faturları söz konusu.

1500 lira nakit iadeler AKBANK bankasında başladı. TT faturları söz konusu.
 Yazar / Alanya Medya
Akbank iadeleri resmen başlattığını duyurdu ve böylece TT faturasına sahip kişiler için 1500 lira nakit iadeler başlamış oldu işte detaylar.

Akbank 18 Mart - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında başlattığı yeni kampanya ile müşterilerine Türk Telekom faturalarını otomatik ödeme talimatına bağladıklarında toplamda 1.500 TL'ye kadar nakit iade fırsatı sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin öncelikle Akbank mobil uygulamasını indirip “1040TURKTELEKOM” davet kodunu kullanarak ilk kez müşteri olmaları gerekiyor.

Bu aşamadan sonra Türk Telekom cep telefonu veya evde internet faturalarını otomatik ödeme talimatına eklemeleri şart. Kampanya kapsamında müşteriler üç ay boyunca her ay 500 TL’ye kadar nakit iade alabilecekler. Katılım ve kampanya ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler Akbank mobil uygulamasını ziyaret edebilirler. Bu kampanya Akbank’ın dijital platformları üzerinden yeni müşteriler kazanma stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor ve Türk Telekom kullanıcılarına önemli bir mali avantaj sunmayı hedefliyor. Akbank'ın sunduğu bu fırsat hem bankacılık işlemlerini dijitalleştirmek isteyenler için bir teşvik oluştururken hem de Türk Telekom fatura ödemelerini kolaylaştıran bir çözüm sunuyor. Kampanya bankanın dijital kanallarını kullanarak müşteri kazanma ve mevcut müşterilere ek avantajlar sağlama hedefinin bir yansıması olarak öne çıkıyor. Akbank mobil uygulaması üzerinden bu tür kampanyalarla müşteri deneyimini zenginleştirirken aynı zamanda dijital dönüşüm sürecini hızlandırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda kampanya süresince hem bankaya hem de müşterilerine çeşitli kazanımlar sunulması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.