50.000 liralık faizsiz kredi rakamları güncellendi! Banka banka kredi tutarları!

50.000 liralık faizsiz kredi rakamları güncellendi! Banka banka kredi tutarları!
 Yazar / Alanya Medya
Bankalar müşterileri memnun etmek için kredi faiz oranlarında güncellemeye gittiler ve işte banka banka kredi detay bilgileri.

Son dönemde bankalar yeni müşteri kazanmak amacıyla sıfır faizli kredi kampanyalarının limitlerini artırdı ve 50 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunmaya başladı. En para yeni müşterilere özel olarak 3 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi sunuyor. Benzer şekilde N Kolay da yeni müşterilere 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Akbank ise 6 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisini %0 faizle sunarken 3 ay vadeli 25 bin TL taksitli nakit avans da sıfır faizle kullanılabiliyor. Bu kampanyalardan faydalanmak için Akbank Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olma sürecini tamamlamak gerekiyor.

Garanti BBVA da yeni müşterilere 6 ay vadeli 20 bin TL’ye varan faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Bu kampanyalardan yararlanmak için belirli tarihler arasında bankaların mobil uygulamalarını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını tamamlamak gerekiyor.

Faizsiz kredi kampanyaları özellikle bankaların mobil uygulamalarını indirerek yeni müşteri olmayı teşvik eden bir strateji olarak öne çıkıyor.

Bu kampanyalar bankaların müşteri tabanlarını genişletmek için sıklıkla başvurdukları bir yöntem haline gelmiş durumda.

Faizsiz kredi arayanlar için bu kampanyalar uygun şartlarla kredi kullanmak adına önemli fırsatlar sunuyor.

kaynak - dunya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.