Alanya'da esnafa dijital destek! Dijital esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Alanya'da esnafa dijital destek! Dijital esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?
 Yazar / Alanya Medya
Acil nakte ihtiyaç duyan esnafın faaliyetlerini sürdürebilmesi, bölge ekonomisini canlandırması ve kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla görebilmesi için Halkbank dijital destek esnaf kredisi uygulamasını başlattı. Peki bu uygulamadan kimler, nasıl faydalanacak? İşte ayrıntılar

Halkbank'ın dijital esnaf kredisi başvurusu mobil uygulamayı üzerinden rahatlıkla yapılabiliyor. Acil nakte ihtiyaç duyan esnafın sıkıntılarını bir nebze olsa ortadan kaldıran bu destek şartları taşıyan tüm firmalara veriliyor.

Halkbank dijital kredi platformu üzerinden yapılacak başvurular sayesinde şubeye gitmeye gerek kalmıyor. İhtiyaç duyulacak finansmana kolaylıkla erişmeyi sağlayan dijital esnaf kredisi başvurusu yapıp onay alanlar ek olarak paket içerisindeki diğer ürünlere de başvurabiliyor.

Dijital esnaf kredisinden yalnızca Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ortakları faydalanabiliyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyenler Halkbankkobi.com.tr adresinden iletişime geçebilir.

Halkbank'ın esnafa sunduğu dijital sıfır faizli kredileri:

  • Usta Girişimci Esnaf Ve Sanatkarlara Kredi

  • Genç Girişimci Esnaf Ve Sanatkarlara Kredi

  • Kaybolmaya Yüz Tutan Meslek Kollarında Faaliyet Gösteren Esnaf Ve Sanatkarlara Kredi

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.