Alanya’da ev alacaklar dikkat! Birikime ek 500 bin TL ev kredisinin geri ödemesi değişti!

Alanya’da ev alacaklar dikkat! Birikime ek 500 bin TL ev kredisinin geri ödemesi değişti!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da yaşayanlar kiracılıktan kurtulmak isteyenler için bankaların konut kredilerinde geri ödeme tablosu yenilendi. İşte 500.000 TL'lik konut kredisinin geri ödeme tutarı

Uzun yıllardır ev sahibi olabilmek için belirli bir birikimi bulunanlar, birikim üstüne bankaların sunduğu kredi ile birlikte cazip bir ev almak isteyenler için bankaların teklifleri güncellendi. Eylül ayına kısa bir süre kala fiyatlarda oluşacak dalgalanmadan etkilenmek istemeyen kiracılar cazip bir fırsat yakalamanın peşinde…

Akbank'ın konut kredisi fırsatı %5'i aşan kredi faizlerine inat %3'te sabit kaldı. Akbank üzerinden konut kredisi almak isteyenler %3.02 faiz oranı ile kredi talep edebilecek. Peki detaylarda ne var? Aylık ödemeler ne kadar oldu?

Eylül ayı öncesinde bankaların kredi kampanyalarında değerlendirmek isteyenler Akbank'ın 500.000 TL tutarındaki konut kredisi fırsatını değerlendirebilir. İkinci el ve sıfır konutta sunulan ayrıcalıklı teklifler ile her aileyi ev sahibi yapan bankanın geri ödemede sunduğu kolaylıkta biliniyor.

Esnek geri ödeme fırsatı ile cazip faiz oranları sayesinde bütçeyi hafifleten bankanın işte 500.000 TL'lik kredi teklifinin detayları:

  • Kredi tutarı: 500.000 TL

  • Kredi vadesi: 120 ay

  • Kredi faiz oranı: %3.02

  • Kredi aylık taksit tutarı: 17.658,57 TL

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.