Alanya’da kart başvurusuna 20 bin TL’lik faizsiz destek!

Alanya’da kart başvurusuna 20 bin TL’lik faizsiz destek!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da yaşayan dar gelirli ailelere faizsiz destek fırsatı sunan bankanın bu teklifi Ağustos ayı boyunca geçerliliğini koruyor. 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit nasıl alınır? İşte ayrıntılar

Gıda, giyinme, barınma ve benzeri farklı alanlarda oluşan acil nakit ihtiyacı vatandaşı zor durumda bırakabiliyor. Böyle durumlarda bankaların kredi tekliflerini değerlendirmek isteyenler yükselen faiz oranları nedeniyle alternatif yolları deniyor.

Yıl içinde sunduğu kampanyalarla müşterinin bütçesini koruyan Türkiye İş Bankası Ağustos ayı sonuna kadar geçerli özel kampanyasını başvuruya açık hale getirdi. Başvuru ekranını kullanarak ne yapılabilir?

Öncelikle acil nakliye ihtiyacı olanlar kredi başvurusunda bulunmayacak. Bunun yerine bankadan yeni kredi kartı talebinde bulunacak. Kredi kartı onayı alanlar 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanabilecek.

Kredi kartı teslim alındıktan sonra bankanın İşbank uygulaması içerisinde yer alan taksitli nakit avans kullanım alanına gelerek 20.000 TL'ye kadar nakit istenebilecek. Dakikalar içinde hesaba geçecek olan nakit tutarı 3 ay vade ile taksitlendirilecek.

Türkiye İş Bankası'nın bu özel teklifinden faydalanmak isteyenler 31 Ağustos tarihine kadar mobil uygulama üzerinden müşteri olma adımlarını tamamladıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunmalıdır. Kampanya kapsamında sunulan bu haktan ilk kez banka müşterisi olacaklar yalnızca bir kez faydalanabilir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.