Alanyalı esnafa nefes aldıracak teklif! Ayda 5 bin TL taksitle 100 bin TL destek…

Alanyalı esnafa nefes aldıracak teklif! Ayda 5 bin TL taksitle 100 bin TL destek…
 Yazar / Alanya Medya
Esnaf ve KOBİ'lere özel kredi kampanyası Alanyalı çalışanları memnun edecek düşük faizli kredi teklifi ile Ağustos ayına damga vuran bankanın 100.000 TL'lik desteği detayları ile haberimizde....

Garanti BBVA dar gelirli esnafın cebini ferahlatacak özel desteği ile Ağustos ayında öne çıkıyor. Esnaf ve KOBİ müşterilerine özel %3,60'tan başlayan faiz oranları ile 36 ay vadeli kredi değerlendirilebiliyor.

Bankanın sunmuş olduğu bu teklif 12 Ağustos tarihi itibariyle başlamış olup 18 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında banka müşterisi olup esnaf veya KOBİ unvanına sahip olanlar ancak bu destekten faydalanacak.

Çoğu bankanın %5'i aşan faiz oranlarına rağmen 36 ay vadeli ticari kredisi ile bütçeyi koruyan Garanti BBVA sunmuş olduğu bu teklif kapsamındaki kredi başvurularını belirli şartlar dahilinde değerlendiriyor.

Bankanın kredi limitini onaylayan kişinin hesabına talep edilen tutarın aktarımı dakikalar içinde tamamlanıyor. Kredi başvurusu yapıldıktan sonra onay alan müşteriler kısa mesaj yoluyla bilgilendiriliyor.

Garanti BBVA esnaf ve KOBİ’ye özel 100.000 TL'lik kredinin geri ödeme tutarı şu şekildedir:

  • Kredi tutarı 100.000 TL

  • Kredi vadesi 36 ay

  • Kredi faiz oranı %3,60

  • Kredi aylık taksit tutarı 5.128,70 TL

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.