Alanyalı esnafın son kalesi: Borç transfer kredisi! Tüm banka borçlarını tek gecede bitirecek teklif!

Alanyalı esnafın son kalesi: Borç transfer kredisi! Tüm banka borçlarını tek gecede bitirecek teklif!
 Yazar / Alanya Medya
Alanyalı esnafın acil nakit ihtiyacını sona erdirecek borç transfer kredisi teklifi Ağustos ayında cepleri ferahlatacak. Borçları tek bankada birleştirmenin işte o formülü

QNB Finansbank tüm borçları tek bir bankada birleştirerek taksitlendirmeyi sağlayan özel teklifi ile Ağustos ayına damga vuruyor. Geri ödemede sunduğu esnek ödeme koşulları sayesinde süreci daha kolay yönetebilmeyi sağlıyor.

Esnafın ve vatandaşın maddi olarak kaynaklara daha kolay erişmesini sağlayacak bu özel teklif uygun faiz oranları ile bütçeyi de koruyor. QNB Finansbank borç transfer kredisi ile farklı bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ya da kredi kartı borçları toplanarak tek bir bankada bir araya geliyor.

QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi Evrakları

QNB Finansbank’a transfer edilen borçlar 36 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Bu sayede dağ gibi biriken kredi kartı borcu ya da ödemesi geciken ihtiyaç kredisi problem olmaktan çıkıyor. QNB Finansbank borç transfer kredisinden faydalanmak isteyenlerin bankada müşteri hesabı oluşturması ve düzenli gelir beyan etmesi yetiyor.

Ön onaydan geçen başvurular bankaya belirli evraklar teslim edildikten sonra ancak onaylanıyor. Bankaya teslim edilmesi gereken evraklar arasında kimlik belgesi, ikametgah adresi ve gelir belgesi isteniyor.

QNB Finansbank borç transfer kredisi örnek ödeme tablosu:

  • Kredi Tutarı: 50.000 TL

  • Kredi Vadesi: 36 ay

  • Kredi Aylık Taksit Tutarı: 3.069,23 TL

  • Kredi Aylık Faiz Oranı: %3,94

  • Kredi Tutarı: 80.000 TL

  • Kredi Vadesi. 24 ay

  • Kredi Aylık Faiz Oranı: %4,39

  • Kredi Aylık Taksit Tutarı 4.202,78 TL

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.