Çay fiyatı pes dedirtti! Turistlerin tercih ettiği o yer tepkilere neden oldu

Çay fiyatı pes dedirtti! Turistlerin tercih ettiği o yer tepkilere neden oldu
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'da yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih edilen Kapalıyol restoranı, çay fiyatıyla tepki çekti. Fahiş fiyatlardan sıkılan ve tepki gösteren vatandaşlar fiyatlar karşısında sert ifadelerde bulundu.

Akdeniz'in incisi olarak bilinen Antalya her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Ancak son yıllarda fahiş fiyat uygulan esnaflar vatandaşların tepkisini çekiyor.

Muratpaşa'da bulunan Kapalıyol mevkisi restoran fiyatlarıyla gündeme geldi. Kapalıyol'da bulunan birçok dükkan esnafı özellikle turistlere uyguladığı fiyat tarifesiyle tepkileri çekti.

İnsan kalabalığının bir hayli fazla olduğu bölgede fiyatlar şaşırttı. Çzellikle restoranda çaya 50 lira fahiş fiyat uygulayan tesisler vatandaşların tepkisini çekti.

Türkiye genelinde fahiş fiyatlara yönelik yapılan denetimler sürüyor. Normalin üzerinde fiyat sunan tesisler denetime girerken bazı tesisler hakkında da incelemeler başlatıldı.

Kaynak:Gazete Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.