İmzalanan taahhütname anne ve kızının başını derde soktu: Sokakta kaldılar!

İmzalanan taahhütname anne ve kızının başını derde soktu: Sokakta kaldılar!
 Yazar / Alanya Medya
İmzaladıkları taahhütname anne ve kızın başına büyük dert açtı. Geceyi eşyalarıyla birlikte sokakta geçirmek zorunda kalan anne kız yeni bir ev arıyor.

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sorunlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Antalya'da anne ve kızın başına gelen durum içler acısı oldu. Taahhüt nedeniyle tahliye kararı verilen anne ve kız şuan mağdur olduklarını ifade etti.

2022'de tahliye taahhüdü imzalamışlardı

Ev sahibi anne ve kızın o 2022'de imzaladığı taahhüdü devreye soktu. Neye uğradıklarını şaşıran anne ve kız geceyi sokakta geçirmek zorunda kaldı. Oturdukları eve gelen avukat ve icra memurlarının tahliye işlemlerini tamamlaması anne ve kızın başlarını sokacak bir yer aramasına sebep oldu.

''Biz evi çilingircilik yapan bir kişiden kiraladık. Ev sahibini tanımıyorduk, bize bir kağıt imzalatmıştı. İlk yıl kiraları günü gününe ödeyerek oturmaya devam ederken, senesi geldiği zaman çoğalttık. Ama 3 ay sonra ev sahibi ‘Bana bu para yetmez” diyerek eve geldi. “Ben tekrar kontrat istiyorum. Bu kira bana az, ister yap, ister çık’ dedi” diyen anne Hülya Gökkara mahkemeyeye kızının hastalığından dolayı katılamadıklarını belirtti.

Kaynak:Büyük Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.