Promosyona zam yaptılar duyan o bankaya koştu!

Promosyona zam yaptılar duyan o bankaya koştu!
 Yazar / Alanya Medya
Yapı kredi muslukları son damına kadar açtı duyan bankaya koşmaya başladı. İşte o zammın ayrıntıları.

Yapı Kredi bankalar arasında süregelen promosyon yarışı kapsamında çalışanlar ve emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde önemli bir artış gerçekleştirdi. Özellikle Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlar için 40 bin TL'lik rekor bir promosyon ödemesi yapacağını duyuran banka bu anlaşmayı Müdür Abdullah Demirtaş'ın açıklamalarıyla duyurdu. Bu promosyon çalışanların maaşlarını Yapı Kredi üzerinden alması koşuluyla sağlanacak ve büyük bir memnuniyet yarattı. Emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde de iddialı bir konumda olan Yapı Kredi maaşlarını bankaya taşıyan emeklilere 18 bin TL'ye kadar promosyon sunuyor.

Banka bu promosyonlara ek olarak emeklilere cazip gelen çeşitli faiz oranları ve EFT/havale ücretlendirme politikaları ile dikkat çekiyor. En yüksek faiz oranı yüzde 46'ya ulaşan bankanın bazı bankacılık işlemlerinde ücretli ve ücretsiz seçenekler sunması esnek bir bankacılık deneyimi sağlıyor.

Yapı Kredi'nin bu hamleleri hem çalışanlar hem de emekliler için cazip fırsatlar yaratırken banka sektöründe rekabeti de artırıyor.

Bankalar arasındaki bu yarış müşteri memnuniyeti ve yeni müşteri kazanımı açısından büyük önem taşırken Yapı Kredi'nin sunduğu yüksek promosyonlar bankanın bu alandaki iddiasını güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.