Yola çıkmadan önce o sms’i kullanan sürücülere 240 TL akaryakıt desteği!

Yola çıkmadan önce o sms’i kullanan sürücülere 240 TL akaryakıt desteği!
 Yazar / Alanya Medya
Alanyalılar yola çıkmadan önce o işlemi gerçekleştirdiğinde akaryakıt masraflarını ucuzlatıyor. BP'nin araç sahiplerine özel başlattığı kampanyanın detayları haberimizde

Brent petroldeki yükseliş, küresel ekonomide başlayan dengesizlik hali akaryakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Araç sahipleri ucuza yakıt temin edebilmek için farklı yollar deniyor.

Bankaların belirli dönemlerde başlattığı kampanyalar bu süreçte bireysel kart kullanıcısını da destekliyor. Garanti BBVA müşterilerine özel kampanyalarla Ağustos ayı içerisinde kazandırmaya devam ediyor.

Banka müşterisi olup bonusflaş uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılanlar toplamda 240 TL'ye varan bonus kazanıyor. Ayrı günlerde ve tek seferde 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması, uygulamadan katılana 240 TL sms ile başvurana 230 TL bonus kazandırıyor.

Kısa mesaj yolu ile kampanyaya katılmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına BP yazıp 3340'a sms gönderebilir. Kampanyaya yurdun dört bir yanından tüm Garanti BBVA müşterileri 30 Eylül tarihine kadar başvuruda bulunabilir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.