IPHONE 16 Yeni Renk Seçenekleriyle Büyüledi

IPHONE 16 Yeni Renk Seçenekleriyle Büyüledi
 Yazar / Alanya Medya
Görücüye çıkan IPHONE 16 yeni renk seçenekleriyle adeta büyüledi ve işte konuya dair detaylar.

Apple her geçen gün daha da üste koymaya devam ediyor ve yine yapacağını yapıp Iphone 16 modelinin renkleriyle sahne almaya devam ediyor.

Her anlamda dünya çapında sevilen en her zaman lider görülen kaliteli pahalı telefonlarıyla yeni IPHONE 16 renk seçenekleri görücüye çıkarıldı işte ayrıntılar.

Apple'ın Eylül ayındaki etkinliğine kısa bir süre kala iPhone 16 serisinin (iPhone 16 iPhone 16 Plus iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max) tasarım ve renk seçenekleri hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaya başladı. Son sızıntılar iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max modellerinin yeni bir "Altın Titanyum" renginde sunulacağını gösteriyor.

Bu yeni renk bronz tonlarına benzer ve mavi titanyum renginin yerini alacak. Klasik siyah gümüş ve gri gibi diğer renk seçenekleri de mevcut olacak. Apple bu seride parlak ve çizilmelere karşı daha dayanıklı bir kaplama kullanmayı planlıyor bu da cihazların dayanıklılığını artıracak. Bu bilgiler iPhone 16 serisinin hem tasarım hem de özellikler açısından kullanıcıları heyecanlandırdığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.