100 lira Ceza yiyebilirsiniz aman dikkat

100 lira Ceza yiyebilirsiniz aman dikkat
Turizm bölgelerindekiler aman dikkat bir turistin rahatsız olması demek sizin cebinizden yüz bin liranın puf olup uçması anlamına gelebilir işte detaylar.

Turizm bölgelerinde yerli olsun yabancı olsun turistlerle diyaloglarda veya onlarla münasebetlerde çok dikkatli olunmalıdır. Antalya İl Jandarma Komutanlığı turizm bölgelerinde turistleri rahatsız eden ve hanutçuluk yapan kişilere yönelik denetimlerde 103 tutanak düzenleyerek toplam 100 bin 631 TL para cezası kesti.

Jandarma yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve güvenli bir tatil yapabilmeleri için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı turizm bölgelerinde turistlerin huzurunu bozarak hanutçuluk yapan kişilere yönelik sıkı denetimlerine devam ediyor.

Son denetimlerde bu tür rahatsız edici faaliyetlerde bulunanlara karşı 103 tutanak düzenleyerek toplamda 100 bin 631 TL para cezası uygulandı. Bu cezalar turistlerin daha güvenli ve huzurlu bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla verildi.

Jandarma yetkilileri bu tür denetim ve ceza işlemlerinin devam edeceğini böylece hem yerli hem de yabancı turistlerin Antalya'da sorunsuz bir tatil yapmalarının sağlanacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.