12 Safari Aracına el konuldu. Alanya'da Turizmde Zor Anlar!

12 Safari Aracına el konuldu. Alanya'da Turizmde Zor Anlar!
 Yazar / Alanya Medya
Antalya şehrinin Alanya gibi harika cennet duruşlu ilçesinde yapılan ekip kontrollerinde 12 tane safari aracı trafik denetimlerine takıldı. İşte haberin detayları.

Aslında turizm bölgesinde hiç de hoş olmayan manzaralar yaşanmaya devam ediyor ve bunun sonuncusu da ekiplerin kontrolleri sırasında gün yüzüne çıktı diyebiliriz.

Alanya’da İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler trafik kazalarını önlemek amacıyla safari araçlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Bu denetimler sonucunda 779 araç kontrol edildi ve trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 126 araca toplamda 306 bin 356 TL cezai işlem uygulandı.

Bununla beraber olarak gerekli şartları taşımadığı belirlenen 12 safari aracı trafikten men edildiği bildirildi.

Bu denetimler bölgede meydana gelebilecek olası kazaları önlemek ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla jandarma ekipleri tarafından aralıksız olarak sürdürülmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.