Akdeniz ve Ege Halkı o kutlu günü bekliyor

Akdeniz ve Ege Halkı o kutlu günü bekliyor
Her yıl kabus haline gelen Kurban Bayramı ve Yaz Tatili ne zaman birbirinden ayrılacak?

Ülkemizde adeta doğal afet gibi yıkımlara sebep olan trafik kazaları, orman yangınları ve çevre kirliliği maalesef içinde bulunduğumuz dönemde gerçekleşiyor. İnsanımız kitleler halinde tatil beldelerine gelerek buralarda çevreyi kirletiyor. Bunu söylemek ne kadar acı.

Yerli halk da maalesef çareyi yaylalara, köylerine kaçmakta buluyor. Okulların tatil olduğu 14 Haziran tarihinden öncesi ve 20 Haziran tarihinde bölgemizde neler mi oldu? Plajlarımız, ormanlarımız mahvoldu. Yollarda kaza geçiren vefat eden vatandaşlarımız da cabası.

Önümüzdeki sene 20 Haziran tarihinde okullar tatil olacak. 6 Haziran tarihinde ise Kurban Bayramı başlayacak. Yüce Mevlam yüzümüze baksın da seneye aynı tabloları yaşamayalım. Alanya tüm Türkiye'nin ortak değeridir. Allah gelen misafirlerimize hassasiyet nasip eylesin. Çevre bilinci nasip eylesin.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.