Alanya Sosyal Tesislerinde Ücretsiz Aquapark

Alanya Sosyal Tesislerinde Ücretsiz Aquapark
 Yazar / Alanya Medya
Yaz aylarında büyük küçük demeden her yaş ortalamasında vatandaşın eğlenebildiği Alanya Aquapark tatil döneminde son günlerini yaşıyor. Peki Alanya'da sosyal tesisler içinde bulunan ücretsiz Aquapark nerede yer alıyor? İşte ayrıntılar

Yaz tatilini Alanya'nın en nezih, deniz manzaralı sosyal tesisinde geçirmek isteyenler için ücretsiz Aquapark uygulaması devam ediyor. Huzurlu ve keyifli bir ortamda bahçe katında 7 kişiye kadar konaklama fırsatı sunan Alanya Kalesi manzaralı evler, uygun fiyatlarla kiralandığında ücretsiz Aquapark imkanından da yararlanılıyor.

Alanya merkezde bulunan villa ya da apartlar plaj ve limana kişisel araçla 10 dakikada ulaşma imkanı da sunuyor. Üstelik günün belirli saatlerinde düzenlenen servis gezintileri ile belirtilen lokasyona gidiş ya da dönüş sağlanabiliyor. Sosyal Tesis içerisinde çocukların da eğlenebilecekleri aktivite alanları bulunuyor. Isıtma ve soğutma özellikli özel doğa manzaralı ve plajlı, bahçe ve otopark alanı ile dikkat çeken sosyal tesislerde SPA özelliği de bulunuyor.

Alanya'da meşhur Aquaparkı ziyaret etmek isteyenler de olabilir. Damlataş mevkiinde bulunan Alanya Aquapark Kleopatra plajına 5 dakikalık mesafede yer alıyor. İçinde birden çok su kaydırağı, oyun aleti ve çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri bir çocuk havuzu ile mevsimlik park yer alıyor. Dönemin güncel ücreti üzerinden hafta içi ve hafta sonu her gün saat 10.00 ile 17.30 arasında ziyaret edilebiliyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.