Alanya turizmine bereket yağıyor! İğne atsan yere düşmüyor!

Alanya turizmine bereket yağıyor! İğne atsan yere düşmüyor!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya plajları son günlerin en yoğun kalabalığını yaşıyor. Özellikle tatilciler Ağustos ayının ilk iki haftasını geçirmek için Alanya plajlarını tercih ediyor

Hava sıcaklığının 35 dereceyi aştığı turizm cenneti Alanya'da güneşin tadını çıkarmak isteyenler Alanya plajlarına akın etti. İğne atsan yere düşmeyecek derecede yoğun kalabalığın yaşandığı Antalya Alanya'da tatilin tadını çıkaran turistler bölge turizmine de katkı sağlıyor.

Deniz suyu sıcaklığının 29 dereceye aştığı hava sıcaklığının 35 dereceyi gördüğü ve bağıl nem oranının %64'e ulaştığı Alanya'nın ünlü mekanları Damlataş, Keykubat ve Kleopatra plajları da yoğun insan manzaralarıyla objektiflere takıldı.

Alanya'da yaz sezonunun sonbahara doğru kayması ve bu yoğunluğun Eylül ayında devam etmesi bekleniyor. Bu durum hem tatilcileri memnun ederken hem de bölgeye gelen turistlerden kazanan esnafın da memnuniyetini kazanıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.