Alanya'da bedavadan biraz pahalı tatil imkanı

Alanya'da bedavadan biraz pahalı tatil imkanı
Alanya'da faaliyet gösteren Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından işletilen uygulama oteli resmen hizmete başladı. Havuzundan açık büfe restoranına varana kadar çok büyük imkanlara sahip otel aynı zamanda emsal otellere göre çok ucuz. İşte detaylar...

Alanya'da faaliyet gösteren Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm alanında eğitim veren bir okuldur. Söz konusu okulun hemen yanında okula ait bir uygulama oteli de bulunmaktadır. Uygulama otelinin lobisi açık büfesi restoranı ve havuzu bulunmaktadır.

Konaklama fiyatları ise bir kişi için 1200 TL, iki kişi için 1.750 TL, üç kişi için 2.250 TL, 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için 400 TL, 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, ikinci 06 yaş aralığında çocuklar için ise günlük 400 TL'dir. Söz konusu otelin fiyatları güncellenmekle beraber adres ve iletişim bilgileri aşağıdadır.
Emsallerinin kişi başına geceliğine 2500 ile 3000 TL arasında fiyat talep ettiği düşünüldüğünde söz konusu otel gerçekten bedavadan daha ucuzdur.

Adres: Konaklı Mah. Atatürk Cd. Alanya/Antalya Antalya Merkezine 120 Km, Alanya Merkeze 12km Mesafesindedir. Telefon numarası: 0242 565 25 00

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.