Alanya'da çarşıya giden turist mutsuz oluyor

Alanya'da çarşıya giden turist mutsuz oluyor
Son zamanlarda gelen turistlerin çarşıya ve sahil boyuna sadece yürüyüş yapmak fotoğraf çektirmek amacıyla gelmesi herkesin dikkatini çekmiştir. Çok sayıda işletmenin boş durumda olması bu kapsamda ciddi anlamda şaşkınlık yaratacak bir durumdur. Peki bu durum neden kaynaklanmaktadır?

Söz konusu durumun en büyük kaynağı sosyal medyadır. Sosyal medyada özellikle ülkemizin adının da yer aldığı ülkemizin çeşitli tatil beldeleri ile ilgili çok sayıda olumsuz İngilizce ve farklı dillerde yazılmış yorumlar bulunmaktadır.

Turistler paylaşımlarında Türkiye'nin çok pahalı olduğunu ve esnafın kendilerine ederinden fazla değerde mal sattığını ve bundan mağdur olduklarını ifade eden yüzlerce turist bulunmaktadır.

Bunun yanında esnafın turistlere kötü davrandığını belirten çok sayıda paylaşım da bulunmaktadır.

Konu ile ilgili olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanları art arda açıklamalar yapsa da bu durum gelen turistin ilçemizde Bundan böyle para harcamayacağı anlamına gelecek çok çeşitli sonuçlara yol açacaktır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.