Alanya’da ücretsiz kamp yapılabilecek yerler

Alanya’da ücretsiz kamp yapılabilecek yerler
 Yazar / Alanya Medya
Açık havada etkinlik yapmaktan hoşlananlar için Alanya'nın yeşili ve mavisini tek bir karede buluşturan kusursuz kamp yerleri macera severler tarafından tercih ediliyor. Peki Alanya'da ücretsiz kamp nasıl yapılır? İşte Alanya'nın en güzel kamp alanları

Belirli bir lokasyona bağlı kalmadan doğa için de vakit geçirmekten hoşlananlar için Alanya'nın en güzel kamp alanları bu yaz tatilinde de macera severler tarafından tercih ediliyor.

Otel odasına sıkışıp kalmak istemeyenler için Alanya'nın birbirinden güzel ormanlık bölgelerinde denizin mavisi ve yeşilin her tonunu bulmak mümkün…

İlk 5 listesinde yer alacak Alanya'nın popüler kamp alanları:

  • Dim Çayı Kamp Alanı

  • Kestel Aytap Antik Harabeleri Kamp Alanı

  • İmamlı Sapadere Kanyonu Kamp Alanı

  • İncekum Orman Kampı

  • Kleopatra Plajı Kamp Alanı

Kleopatra Plajı Alanya'nın en meşhur ücretsiz kamp alanlarından birisidir. Çadırla konaklama yapılabilir. Merkezi bir konumda yer alması özel araçlarla ya da toplu taşıma ile her yere rahatlıkla ulaşmayı sağlıyor.

Alanya'nın bir diğer popüler Kamp Alanı Dim Çayı ücretsiz çadırla konaklama yapma imkanı sunuyor. Özel araçla geleceklerin Alanya İlçe merkezden ulaşması mümkün oluyor.

Alanya kamp alanlarında çadır kurulabilir. Suya kesintisiz erişim fırsatı bulunur. Elektrik bağlantısı, yakacak odun, sıcak su, oturma alanı ve çoğunda restoran, tuvalet, mangal yakma alanı ve oturulabilecek masalar bulunuyor. Alanya'nın popüler kamp alanlarında kültür turuna çıkılabilir, balık avlanabilir. Bisiklete binilip nehir kenarında yürüyüş yapılabilir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.