Alanya'nın festivallere ihtiyacı var

Alanya'nın festivallere ihtiyacı var
 Yazar / Alanya Medya
Alanya adeta deniz kum ve güneşin turizm anlamında esir aldığı bir ilçe durumuna düştü. Oysa ilçemizde aynı zamanda çeşitli turizm faaliyetleri kapsamında festivaller düzenlenebilir.

Ülkemizin birçok yerinde özellikle tatil bölgelerinde düzenlenen festivaller yıl boyunca birçok yerli ve yabancı turisti kendisine çekerek düzenlendiği ile ve ilçeye katkılar sağlıyor. Antalya'da düzenlenen uluslararası Altın Portakal Film Festivali Bunlardan biri.

Alanya özellikle Kızıl Kule gibi Tarihi mekanlarında düzenleyeceği konserler ve uluslararası film festivalleri, gastronomi festivalleri, tarım kökenli ürünlerin hasat festivalleri gibi çok sayıda festivali düzenleyerek adından söz ettirebilir.

Öbür türlü her şey dahil otel konseptine alışmış olan tatilcilerden çarşıda ve hala ya da çeşitli yerlerinde para harcamalarını beklemek sadece bir beklenti olarak kalıyor.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.