Antalya İstanbul arası 5 saatin altına düştü

Antalya İstanbul arası 5 saatin altına düştü
Cumhuriyetimizin en Güzide eserlerinden biri olan hızlı tren sayesinde İstanbul-antalya arası artık 5 saatin altına düştü.

Ülkemizin en önemli güzergahlarından biri olan Antalya ve İstanbul Bundan böyle artık birbirine bağlandı diyebiliriz. Kütahya Valisi Musa Işık düzenlemiş olduğu toplantıda eskişehir-antalya hızlı tren projesinin tamamlandığını ifade etti. Söz konusu proje kapsamında Kütahya üzerinden geçecek yeni hat ile İstanbul ile Antalya arasındaki yolculuk 4 saat 45 dakikaya inecek.

Bu durum nisbeten daha pahalı durumda olan havayolu ve karayolu ulaşımıyla Antalya'ya gelemeyen vatandaşlarımızı da artık bölgeye getirecek. Alanya'nın söz konusu antalya-alanya arasındaki otoyolun tamamlanması ile beraber bu sayede İstanbul'a bağlanması ise 6 saat civarında olacaktır

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.