Antalya Kemer tanıtım çalışmaları başladı!

Antalya Kemer tanıtım çalışmaları başladı!
Belediye birimi hummalı şekilde Antalya şehrinin Kemer bölgesi için tanıtım çalışmalarına hız kattı işte detaylar.

Belediye Turizm Birimi Kemer'in ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun liderliğinde turizmciler sivil toplum kuruluşları ve Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıların ardından tanıtım faaliyetlerini daha profesyonel bir şekilde yürütmek amacıyla kurumsal bir firma ile iş birliği yapıldı.

Bu kapsamda Visit Kemer sosyal medya hesapları üzerinden Kemer'in doğal güzellikleri tarihi dokusu denizi kumu ve güneşi gibi turistik değerlerinin ön plana çıkarıldığı fotoğraf ve videolar paylaşılarak tanıtım çalışmaları başlatıldı.

Tanıtım faaliyetleri firma sahibi Halil Bekar ve ekibi tarafından yönetilecek ve bu içerikler ulusal ve uluslararası platformlarda geniş bir kitleye ulaştırılacak.

Başkan Topaloğlu bu projeyi Kemer'in tanıtımı için atılan önemli bir adım olarak nitelendirdi ve Visit Kemer sayfasının daha aktif hale getirilmesi için yapılan bu anlaşmanın Kemer'e hayırlı olmasını diledi.

Kemer'in turizm potansiyelini artırmayı hedefleyen bu proje ilçenin turizmdeki yerini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.