Bakanlıktan turizm işletmecilerine kötü haber

Bakanlıktan turizm işletmecilerine kötü haber
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan kamuda uygulanacak olan tasarruf tedbirleri için Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz ile beraber Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek belli açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamalar 3 yıl boyunca uygulanacak olan kamuda uygulanacak olan tasarruf tedbirleri ile ilgiliydi. Peki turizm gelirlerini olumsuz olarak etkileyecek tedbirler nelerdir? Detaylar haberimizde

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kamuda 3 yıl boyunca uygulanacak olan tasarruf tedbirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamalar neticesinde turizm İşletmeciliği yapan vatandaşları doğrudan etkileyecek kararlar ve tedbirler de açıklandı.

Buna göre artık tüm kamu kurum ve kuruluşlarının toplantı, seminer ve kurs gibi faaliyetleri özel otellerde değil kamuya ait sosyal tesislerde gerçekleştirilecektir. Turizmde en büyük gelir kalemlerinden biri olan toplantı turizmi için olumsuz gelişme olarak kaydedilebilecek olan tedbirler 3 yıl boyunca uygulanacak.

Buna göre artık Kamu Kurum ve kuruluşlarının toplantı, seminer ve kurs faaliyetleri öğretmenevi, hizmet içi eğitim enstitüsü gibi kamuya ait tesislerde gerçekleştirilecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.