Başkan Çalışıyor! Alanya'da Kamp Merkezi Kurulacak!

Başkan Çalışıyor! Alanya'da Kamp Merkezi Kurulacak!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik boş durmuyor. Yaz kış demeden sporcuların kamp yapabileceği Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Yaz Kampları oluşturulacak.

Sporcuların rahatlıkla kamp yapabileceği merkezler kurulacağını söyleyen Özçelik projelerini hayata geçirmek için canla başla çalışıyor.

Alanya bir turizm merkezi olmasının yanı sıra artık sıklıkla sporcu ağırlayacak. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali`nin bu sene 18. si yapılmıştı. Bu yıl ikincisi yapılan festivali değerlendirme toplantısı Encümen Salonu`nda gerçekleştirildi ve toplantıya tüm protokol katıldı.

Özçelik, Alanya adının tüm dünyada yeniden yankılanması ve turizm sektörünün canlandırılması için tüm paydaşlarla ortak ilerlediklerini belirtti.

Yağlı Güreş Ekibi Bir Teşekkürü Haketti

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik festival sonrası olumlu tepkiler aldıklarını söyledi ve festivale katkısı bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Spor Turizmi Yükseğe Çıkıyor

Yüksek İrtifa Antrenman Merkezi ve Yaz Kamplarıyla spor turizmini canlandırmak isteyen Özçelik bu girişimin Alanya`nın kalkınması için önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Önümüzde ki sene 4 gün sürmesi planlanan festivale yenilikler ekleneceğini de Başkan Danışmanı ve Organizasyon Komitesi Başkanı Abdurrahman Açıkalın müjdeledi.

Açıkalın hedeflerinin çevreci ve sürdürülebilir olmak olduğunu belirtti. Yapılması planlanan saha, parkur, pist ve otel ile ilgili de konuşan Abdurrahman Açıkalın güreşlerin puanlı sistemde yapılması için de federasyonla görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

KAYNAK/ gazetealanya

Kaynak:gazetealanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.