BEDAVA TATİL Hem de 81 ilde

BEDAVA TATİL Hem de 81 ilde
Gençlere yaz boyu harika bir tatil keyfi ve tamamen ücretsiz olması için gerekli girişimlerin yapıldığı bir organizasyon olacaktır tüm detaylar aşağıda belirtilmiştir işte ayrıntılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 10 Temmuz'da başlayacak güzel bir etkinlik olacak. Bakanlık bu güzel programla gençlere harika bir yaz eğlence fırsatı sunmak istemektedir.

27 Ağustos'a kadar sürecek olan "Seyahatsever" Projesi kapsamında 81 ildeki Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda 18-30 yaş aralığındaki gençlere ücretsiz konaklama imkânı sunuyor.

Geçtiğimiz yıl da yoğun ilgi gören bu proje gençlere turizm amaçlı tatil yapma fırsatı tanıyor. Proje aynı zamanda turistik açıdan da fazlasıyla ses getirecek bir projeye benziyor.

Gençlerin öğrenci olma şartı aranmaksızın aynı ilde en fazla 5 gece kalabilecekleri bu uygulamaya başvurular 444 0 472 (ALO GSB) hattı üzerinden yapılacak.

Rezervasyon için isim soy isim ve T.C. kimlik numarası yeterli olup girişte sadece nüfus cüzdanı fotokopisi istenecek. Bu şartları yerine getiren gençler proje kapsamında bedava tatilin keyfini sürecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.