Çeşmeyi Bodrumu bırak Oralara gitmeye yarışanlar var

Çeşmeyi Bodrumu bırak Oralara gitmeye yarışanlar var
Vizesiz seyahat imkanı sunan tatil rotaları Çeşme ve Bodrum gibi popüler destinasyonlardan sıkılanlar için kesinlikle daha da cazip hale geliyor. Tatil planları yapan kişiler işte size vizesiz seyahat destinasyonu işte detaylar.

Artan maliyetler nedeniyle vizesiz seyahat imkanı sunan alternatif destinasyonlara yöneliyor. Bu bağlamda Kotor tarihi dokusu doğal güzellikleri ve vizesiz seyahat imkanı ile öne çıkıyor. Karadağ'ın bu sahil kasabası daracık sokakları tarihi yapıları ve UNESCO Dünya Mirası listesinde yer almasıyla dikkat çekiyor. Kotor diye bir bölge Türk tatilciler için yeni deneyimler ve unutulmaz bir tatil sunan ideal bir seçenek olarak popülaritesini artırıyor.

Çeşme ve Bodrum bölgelerinden sıkılanlar o mali hesapların artması bu konudan şikayetçi olan tatilciler vizesiz seyahat imkanı sunan güzel yerlere gitmek istiyor. İşte tam o noktada Kotor gibi alternatif rotalara yöneliyor.

Bir araştırmacı gazetecinin belirttiği üzere ise Kotor tarihi dokusu doğal güzellikleri ve dar sokaklarıyla dikkat çekiyor. Türk vatandaşlarının vize gereksinimi olmaması Kotor'un popülaritesini artırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.