Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'ya müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'ya müjde
 Yazar / Alanya Medya
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çukurova Uluslararası Havalanı açılışında Antalya'ya müje verdi. İşte detaylar...

Akdeniz sahil yolu ile Antalya ve Mersin'in birbirine bağlanacağı yol çalışması ile ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölgemiz için çok büyük önem taşıyan ilgili proje ile alakalı Çukurova Uluslararasu Havaalanı açılışında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 440 kilometre uzunluğunda olacak Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin ve Antalya'nın birleştirileceği müjdesini verdi.

Söz konusu projenin tamamlanmasıyla birlikte mevcutta 9 saat 30 dakika süren Mersin-Antalya arası yolculuk süresinin 4 buçuk saate düşeceğini ifade etti. Ayrıca, Adana ve Mersin'in ulaşım ve iletişim altyapısına 200 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını ifade etti.

Sadece ulaşım için değil ticaret için de çok önemli bir proje olan Akdeniz Sahil Yolu projesi Antalya ve Alanya'ya çok önemli değer katacaktır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.