Dev kruvaziyer gemisi Alanya'da demir attı!

Dev kruvaziyer gemisi Alanya'da demir attı!
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'dan yola çıkan ve rotasını Alanya'ya çeviren Azamara Journey isimli kruvaziyer gemisi 676 ABD'li turistle Alanya'ya demir attı.

Düzenli olarak tur düzenleyen ve dünyada büyük yankı uyandıran Malta bandıralı Azamara Journey kruvaziyer gemisi Alanya'da demir attı. Çoğunlu ABD'li olmak üzere toplam 676 turisti bölgeye getiren geminin bir süre limanda kalınacağı öngörülüyor.

181 metre uzunluğundaki ve 25 metre genişliğindeki lüks gemi vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Devasa ve ihtişamlı görüntüsüyle kameralara yansıyan lüks gemi yakından görenleri hayran bıraktı.

Turistler Alanya'ya canlılık kattı

Gelen turistler Alanya'yı gezmek için ilçe merkezlerine dağıldı. Yüzleri gülen Alanya esnafları satışların artacağını umuyor. Gemi gün içinde saat 18.00 civarında Alanya'dan ayrılıp rotasına devam edecek.

Kaynak:Alanya Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.