Emeklilere Antalya'da ucuz tatil fırsatı

Emeklilere Antalya'da ucuz tatil fırsatı
 Yazar / Alanya Medya
Antalya ülkemizin en önemli tatiil bölgelerinden biridir. Ancak fiyatların son derece yüksek olması sebebiyle emekli vatandaşlarımız bu imkandan yararlanamıyor. Peki bu ucuz tatilden kimler yararlanabilecek?

Emekli vatandaşlarımızın Milli Eğitim Bakanlığına ait öğretmenevi ve akşam sanat okullarında sunulan bütün hizmetlerden (konaklama ve diğer sosyal tesis hizmetleri dâhil), anılan kurumlarda uygulanmakta olan "kamu tarifesi" üzerinden %15 oranında indirimli olarak yararlandırılmaları için tüm kurumlara ve öğretmenevlerine Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından talimat gönderildi.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Talimatı ile Milli Eğitim Bakanlığından emekli olan bütün eğitim çalışanları için %50 indirimli konaklama uygulamasına devam edilecek ayrıca %15 indirim yapılmayacak olup öğretmenevlerinde sunulan diğer hizmetlerden 31.12.2024 tarihine kadar (bu tarih dâhil) %15 oranında indirimli olarak yararlandırılacaklardır.

İlçemizde bulunan öğretmenevlerinden tüm emeklilerimiz belirtilen oranlarla indirimli konaklayıp hizmetlerden yararlanabileceklerdir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.