Emeklilere sürpriz gelişme! Alanya plajlarında da ücretsiz oldu!

Emeklilere sürpriz gelişme! Alanya plajlarında da ücretsiz oldu!
 Yazar / Alanya Medya
Kültür ve Turizm Bakanlığı emekliler yılı kapsamında son dakika gelişmesini müjde olarak duyurdu. Türkiye'nin 81 ilinde halk plajlarında o uygulama artık ücretsiz olarak kullanılabilecek

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan emekliler yılı kapsamında sunulan fırsatlar yaz aylarının son günlerinde yeni müjdelerle geliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı aldığı son dakika kararı ile normalde plajlarda ücretli olarak sunulan şezlong ve şemsiyelerin emekleri için ücretsiz olmasına karar verildi.

Konuyla ilgili ilk açıklama Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Bakanlık emeklerimiz için yeni bir müjde başlığı ile şu paylaşımında bulundu:

“Emekliler yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklerimiz özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye de emeklerimize ücretsiz olarak sunulacak.”

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.