Fiyatlara İndirim Yapılacak Kış Sezonu Daha Renkli Olacak

Fiyatlara İndirim Yapılacak Kış Sezonu Daha Renkli Olacak
Alanya 2024 sezonunu geride bıraktı. Beklenenin aksine çok kötü bir dönem geçiren Alanya turizmi kış sezonu için indirim yapacak.

Alanya turizmi 2024 yaz sezonunda beklediğini alamadı. Gözler 2025 sezonuna çevrilirken endişeli turizmciler indirime gitmeye karar verdi. Alanya turizminin Eylül ve Ekim aylarında hareketlenmesini bekleyen turizmciler fiyatları düşürerek daha çok talebe karşılık vermeyi umuyor.

Ekonominin bu sene en çok etkilediği yerlerden biri de Alanya oldu. Yüksek enflasyonla fiyatlardaki artış turistlerin yaptığı harcamaları önemli oranda etkiledi. Her yaz sezonunu hareketli geçiren Alanya turizmi bu sene oldukça durgundu.

Okulların açılmasıyla bölgeye gelen turist sayısının artmasını beklediklerini söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, fiyatlarda indirime gideceklerini belirtti.

Fiyatlarda indirime gidilmesi yönünde karar alınırken esnafı da düşünen Sili, işletmeciler ve esnaf zarara gitmeden indirim uygulaması yapılacağını söyledi.

TURİZM SEZONU KIŞIN GÜLECEK Mİ?

Alanya Belediyesi`nin kış aylarında turizmi canlandırmak için hayata geçireceği projeler vardı. Daha önce ki haberlerimizden ulaşabilirsiniz.

Turizmcilerin de indirime gitmesi kışın yapılacak aktiviteler ve projelerle birleşerek Alanya turizmini hareketlendirebilir. Alanya esnafının da dört gözle çözüme kavuşmasını istediği sıkıntılar, planlanan uygulamalar hayata geçirilirse son bulacak gibi görünüyor.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.