FTI iflas duyurdu ALMANLAR düşünceli ALANYA derin düşüncelerde

FTI iflas duyurdu ALMANLAR düşünceli ALANYA derin düşüncelerde
03.06.2024 FTI şirketi iflas bayrağını çekti ülkeler arası o konudaki ilişkiler sekteye uğramanın ramağında kaldı. İşte konunun ayrıntıları.

Her yıl ülkemize Almanya hükümetinden çok sayıda turist gelmektedir. Buna öncülük eden bir kol da aksama meydana geldi ve bu yıl işler biraz değişti. Alanya'daki Alman turist hedefi, Almanya'da FTI'nın iflası nedeniyle olumsuz etkilendi. Alanya'daki tesisler bu durumdan en az zararla çıkmak için çözüm arıyor.

Alman turistlerin ülkemize gelmesinde vesile olan bir firma bu durumların yaşanmasında büyük bir rol sahibi oldu. Turizm Geliştirme Ajansı kriz anında çalışmalara başladı. Şükrü Cimrin FTI'nın önemli bir tur operatörü olduğunu ve bu durumdan tatil satın alan misafirlerin etkileneceğini belirtti.

Büyük bir öneme sahip tur operatörleri arasındaki FTI iflas açıklaması ardından ortalık adeta yangın yerine döndü. Hem Almanya hem de Alanya'yı düşünceler kapladı. Alanya'nın bu durumdan olumsuz etkileneceğini ama Türk turizminin krizlere bağışıklık kazandığını ve süreci iyi yönettiğini söyledi. TGA zararı en aza indirmek için gerekli değişiklikleri yapıyor ve her pazardaki hedefleri yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.