İzmir yaşadı mavi bayraklı plajları 64 oldu

İzmir yaşadı mavi bayraklı plajları 64 oldu
İzmir turizm cenneti güzel bir sahil şeridi şehridir. Güzel bir şehir olan İzmir son günlerde güzel bir haberle çalkalanmaya devam ediyor. Bu harika sahil şehrinin plajları güzel ve temiz oldukça da kullanışlı olması sebebiyle bayrak sayısını artırmış durumda.

Plajlarının temizliği güzelliğiyle sahil şeridi şehri güzel İzmir, artık plajlarının güzelliğini birde o harika mavi bayraklarıyla taçlandırmaya devam ediyor. İzmir mavi bayraklı plaj sayısını 64 rakamına ulaştırmayı başardı.

Büyükşehir belediyesinin çevre yatırımları aracılığıyla 40 sayısına ulaşmış olan halk plajında mavi bayrak almış durumdadır. Marina sayısı da 4 idi ve artık 6'ya çıkmış durumda. İzmir Muğla ve Antalya gibi güzel şehirlerin ardından gelerek en fazla mavi bayraklı plajlı şehir unvanını da elinde bulundurmaya devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin başkanı da mavi bayrak programının uluslar arası çevre ödülü olduğunu demeçlerinde belirtiyor. İzmir şehrinin güzel denizi harika doğasını korumanın da en önemli vazifeleri arasında yer aldığını özellikle belirtiyor. Böylelikle önlerindeki hedeflerden birinin de bu mavi bayraklı plaj sayısını artırmak olacağını büyükşehir belediye başkanı söylemlerine ekliyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.