Merak ediyor musunuz Ülkemizden vize istemeyen ülkeleri listeledik

Merak ediyor musunuz Ülkemizden vize istemeyen ülkeleri listeledik
Vize gerçekten bir ülkeyi ziyarette pek bir önemli faktör ve Ülkemize vize veren ülkeler de haliyle sınırlı. İşte bu sebeple merak ediyor musunuz ülkemizden hangi ülkeler vize istemiyor?

Yaklaşan Kurban Bayramıyla beraber tatil fikri de iyiden iyiye yaygınlaşmaya başladı ve özellikle bu konuda ülke değiştirip, tatilini güzel farklı bir ülkede geçirmek isteyenlerin sayısı da her geçen gün artmaya başladı.

İşte bu sebeple vizesiz gidebileceğiniz ülkeleri sizler için aşağıda derledik ve şu sonuçlara ulaştık. Makedonya, Sırbistan, Karadağ, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bosna-Hersek. Bu saydığımız bazı ülkeler ülkemizden vize istemiyor bu ülkelere ülkemiz vatandaşları vizesiz gidebiliyor.

Vizesiz gidebileceğiniz ülkemize vize beklemeksizin giriş izni tanıyan bazı ülkelerin güzellikleri ise şu şekildedir. Belgrad tarihi kültürel zenginlikleriyle anılır. Üsküp ise Osmanlıdan esintileri gözler önüne sermektedir. Kuzey Kıbrıs ise Akdeniz berrak sularıyla tarihi güzel zenginlikleriyle tatil planlarına doğrudan hitap eden en güzel yerlerdendir keyifli tatiller dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.