O etkinlikler yapılamıyor Alanya kan kaybediyor

O etkinlikler yapılamıyor Alanya kan kaybediyor
 Yazar / Alanya Medya
Çok çeşitli etkinlikler bu sene yapılamıyor. Her yıl düzenlenen söz konusu etkinlikler neden bu sene düzenlenemiyor. Peki bu etkinlikler nelerdir?

Alanya sahip olduğu doğal turistik Öğlenin yanında bir de her yıl düzenlediği çeşitli konser ve etkinliklerle adından sıkça söz ettirirdi.

Bizim sokaklarında saatlerce gezilesi fotoğraf çekilesi bir mimariye sahip şehrimiz yok. Ünlü tanınmış büyük kruvaziyer gemiler Alanya'ya gelip bir ay kalmıyor.

Elimizde doğal özelliklerimiz ve düzenleyeceğimiz festivallerden başka şimdilik turizm çeşitliliğimiz yok.

Buna rağmen çeşitli sebeplerden dolayı ilçemizde özel organizasyon şirketleri büyük konserler düzenleyemiyor. Bunun en büyük sebebi ise maliyettir. Mali sebeplerden dolayı çok çeşitli etkinlikler bu sene düzenlenemediğinden dolayı ilçemiz aynı zamanda büyük bir turizm faaliyetinden de mahrum kalmıştır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.