Öğretmenler otel rezervasyonlarını iptal ediyor

Öğretmenler otel rezervasyonlarını iptal ediyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapmakta olan öğretmenlerin 14 Haziran tarihinde yaz tatilleri başlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı'nın tanıdığı bir halk neticesinde öğretmenler otel rezervasyonlarını iptal etmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapmakta olan öğretmenlere yönelik olarak bakanlık bir kampanya düzenledi. Düzenlenen kampanyaya göre öğretmenler Türkiye'nin dört bir yanında bulunan bütün öğretmenevlerinden %50 indirimle yararlanacaklardır.

Gecelik konaklama Fiyatları 1500 ile 2000 lira olan tatil beldelerindeki öğretmen evlerinde bin liradan daha aşağı bir tutarla konaklayabilecek olan öğretmenler tatil beldelerinde bulunan pansiyon ve otellerdeki rezervasyonlarını iptal etmeye başladılar.

Ancak yoğun talebi karşılayabilecek kapasitede olmayan öğretmen evlerinde yer bulamayan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı görev yapmakta olan öğretmenler söz konusu pansiyon ve otellerden rezervasyon yapmaktadır.

Öğretmenlere yönelik çeşitli indirimlerin yer aldığı söz konusu projenin adı eğitim neferlerine minnet olarak belirlenmiştir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.