Otellerde erken rezervasyon fiyatı altına düşme

Otellerde erken rezervasyon fiyatı altına düşme
Otellerde doluluk oranlarının istenilen seviyede olmaması nedeniyle son dakika satışlarında indirime gidildi ve bazı oteller erken rezervasyon fiyatlarının da altına düştü işte detaylar.

Otellerde doluluk oranlarının düşük olması nedeniyle son dakika satışlarında ciddi indirimler yapılmaya başlandı ve bazı oteller erken rezervasyon fiyatlarının da altına düştü erken rezervasyon döneminde yüzde 40'a varan indirimlerle oda satan bazı oteller yüksek sezonda fiyatlarını daha da düşürmek zorunda kaldı.

Örneğin bir müşteri bayramdan önce 55 bin lira ödediği otelin fiyatının 49 bin liraya düştüğünü görünce aradaki farkı geri aldı ve otel yeniden indirim yapınca tekrar itiraz ederek farkı tahsil etti.

TÜRSAB Başkanı Başdanışmanı Hamit Kuk bu tür indirimlerin müşteri memnuniyeti açısından olumsuz etkiler yaratabileceğini belirtti ve otellerin erken rezervasyon avantajlarını koruması gerektiğini vurguladı.

AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu ise doluluk oranlarının düşük olduğu otellerin panikle fiyat indirimlerine gittiklerini belirterek müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.