Rusya Türk vatandaşlarına vize için mülakat şartı getirdi

Rusya Türk vatandaşlarına vize için mülakat şartı getirdi
 Yazar / Alanya Medya
Rus vatandaşları ülkemize gelip tatil yapsın diye biz uğraşaduralım Rusya vize için Türk vatandaşları için ek tedbir koydu. İşte detaylar...

Rus vatandaşları ülkemize gelerek turizm gelirlerimizin önemli bir kısmını bizlere bırakıp ülkelerine dönerler. Her yıl özellikle Antalya ve ilçemiz Alanya Rus turistlerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalır.

Her yıl artan bir ivme ile devam eden rus turistlerin ülkemize olan ilgisi neticesinde turizm işletmeleri ve turizmden gelir elde eden vatandaşlarımız memnun durumdalar.

Ancak Rusya bundan böyle ülkelerine girecek olan vatandaşları için vşze uygulamalarına mülakat şartını getirdi. Mülakat olmadan söz konusu yabancılara vize vermeyi reddeden Rusya söz konusu kararı mevcut savaş halinin devam etmesi ve yurt güvenliğini sağlamak için aldığını ifade ediyor.

İlgili kararın ne zamana kadar devam edeceği ile ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmemiştir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.