Şimdi de Alman turistler Alanya'yı yerden yere vuruyor

Şimdi de Alman turistler Alanya'yı yerden yere vuruyor
 Yazar / Alanya Medya
Geçtiğimiz günlerde İngiliz turistlerin yaptığı Alanya hakkındaki olumsuz yorum içeren paylaşım furyasına şimdi de Alman turistler eklendi.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz turistlerin internet üzerinde yapmış oldukları paylaşımların neticesinde Alanya esnafı ağır bir biçimde eleştirilmişti. Şimdi de aynı paylaşımları Alman turistler yapmaya başladı.

Alanya'da zincir burger restoranından alışveriş yapan Alman turist iki tane çizburgere 360 lira ödediği gerekçesiyle sosyal medya siteleri üzerinden Alışveriş fişi ile beraber paylaşımlarda bulundu.

Alman turist 10 euro ile 2 tane çizburger aldığını “Rezil ve soyguncu - yazıklar olsun size!” şeklinde paylaşımlarda bulundu. Söz konusu turistin paylaşımının ardından diğer yabancı ziyaretçilerimiz de buna benzer konularda paylaşımlarda bulunarak resmen bizleri yerden yere vurdular. Paylaşımların odak noktası ise gıda fiyatlarının çok yüksek olması teması üzerinde toplandı.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.