Tatilci gitti çöpü kaldı

Tatilci gitti çöpü kaldı
Bayram tatili ilçemizi adeta bir dalga gibi vurdu. Sayıları milyonlara ulaşan tatilciler gitti şimdi sırada çöpleri temizleme işi kaldı.

Bu sene de yaz tatiline denk gelen kurban bayramı sebebiyle deyim yerindeyse tüm Türkiye Akdeniz ve Ege Bölgesine aktı. Sonuçta da ilçemizin nüfusu kat ve kat arttı. Bu da sadece yerleşik nüfusa göre teşkilatlanmış olan Alanya Belediyesi temizlik işçilerini çok zor durumda bıraktı.

Gelen tatilci çöpünü bırakıp öyle gitti. Neredeyse tüm plajlarımızda çöp poşetleri, cam ve plastik atıklardan dağlar oluştu. Orman kenarlarına atılan cam şişeleri ise yazın en sıcak günlerinde orman yangınlarına sebep olacak. Yine ciğerimiz yanacak. Belediye her bir insanın başına temizlik personeli dikse sorunumuz anca hallolur. Böyle bir görevlendirme de mümkün olmayacağına göre, iş yine insanlarda bitiyor.

Maalesef bir an önce yaz tatili ile kurban bayramının birbirinden ayrılacağı günleri bölge halkı olarak dört gözle beklemeye başladık.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.