Turizm Yaz Döneminde Kan Ağladı! Alanya Ümidini Kış Turizmine Bağladı

Turizm Yaz Döneminde Kan Ağladı! Alanya Ümidini Kış Turizmine Bağladı
 Yazar / Alanya Medya
Alanya halkı zorlu bir yaz turizmini geride bırakırken gözlerini kış turizmi için yapılan projelere çevirdi. Projeler hayata geçirilebilecek mi?

Alanya bu sene son 15 yılın en kötü yaz turizmini geçirdi. Peki kış turizmi turizmciyi sevindirecek mi?

Alanya kışın hayata geçirilmesi planlanan projelere ev sahipliği yapacak.

Kış Kapıdan Baktıracak mı?

Alanya`da bu yıl işler hiç yolunda gitmedi. Beklenilen turizm getirisini sağlayamayan esnaf kış ayında verilen sözlerin tutulmasını dört gözle bekliyor.

Kış ve spor turizmi için projeleri olduğunu söyleyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, gelecek yıl itibariyle bu projelerin hayata geçirilmesi için start verildiğini söyledi.

Yaz döneminde Hüsrana Uğrayan Alanya Turizmi Kışın İstediğini Alabilecek mi?

Başkan Özçelik Alanya`da düzenlenecek olan şampiyonalarla ilgili konuştu. Bölgeye 2025 ve 2026 yıllarında 15-20 bin civarında sporcu getirmeyi planladıklarını belirten Özçelik bunun bir hayal olmadığını da dile getirdi. Başkanlık koltuğuna oturmasından bu yana henüz birkaç ay geçen Osman Tarık Özçelik çalışmalarına başladığını ve ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Avrupa Voleybol ile Hentbol Şampiyonası`nı da gelecek yaz Alanya`da yapmayı planlayan Özçelik, sporcuların rahatlıkla antrenman yapabilmeleri için de çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

KAYNAK/ Alanya Gazetesi

Kaynak:gazetealanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.