Turizm Yerli Turistte kaçıyor

Turizm Yerli Turistte kaçıyor
Turizm neredeyse allak bullak oldu işte sonuçları da gelmeye başladı ve Turizm de yerli turistin de kaçma girişimleri olunca iş çığırından çıkma noktasına dayandı işte detaylar.

Yüksek fiyatlar nedeniyle yerli turistler popüler turistik lokasyonlardan uzaklaşarak tatil sürelerini azaltmış ve tatil planlarını Eylül-Ekim aylarına ertelemiş durumda bu nedenle otellerin doluluk oranları en yoğun sezonda geçmiş yılların ortalamasının altında kalmıştır.

Fiyatlar sebebiyle yerli turistler popüler olan turistik yerlerden uzaklaştı otellerin doluluk oranı yoğun sezonda geçmiş yılların ortalamasının altında kaldı; yerli turistler geceleme sayısını azalttı ve tatil planlarını Eylül-Ekim aylarına erteledi.

Yerli turist popüler turistik lokasyonlardan uzaklaştı otellerde doluluk oranları düşerken geceleme sayıları azaldı ve tatil planları Eylül-Ekim aylarına ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.