Turizmde Alanyaspor Mağazalarının Eksikliği

Turizmde Alanyaspor Mağazalarının Eksikliği
 Yazar / Alanya Medya
Aslında başlık turizmde Alanyaspor mağazalarını eksikliği ve kazanılamayan milyonlarca lira olarak yazılacaktı ama uzun olduğu için yazmadık. Peki durum neden böyle? Alanyaspor'un olmayan mağazaları sebebiyle kazanılamayan milyonlarca lira meselesi nedir?

Alanya bir turizm bölgesidir Aynı zamanda da Süper Lig'de takımı olan önemli bir futbol şehridir. Ancak bir futbol şehri olduğumuzu sadece stadyuma bakınca anlayabiliyoruz. Veya Süper Lig'de bir takımımızın olduğu aklımıza geldiğinde hatırlıyoruz.

Alanyaspor'un turistler için satışa sunacağı zekice tasarlanmış, estetik duygusu üzerinde var olan ürünlerle milyonlarca lirayı kazanabilmesi de mümkün. Fakat böyle bir şey yapılmıyor. Alanyaspor'un taraftar ürünlerinin satıldığı sitelere bakıldığında ürünler gayet pahalı ve ürün çeşitliliği az.

Bizim gibi bir turizm ilçesinde olması gereken bu değil. Alanyaspor'un hem tanıtımı hem de gelir anlamında ilerlemesi için söz konusu çalışmaların bir an önce yapılması gerekiyor.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.