Umutlar Eylül'ün esiri

Umutlar Eylül'ün esiri
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da Turizm anlamında kötü geçen temmuz ağustos aylarında dolayı umutlar Eylül ayına kaldı.

Alanya'da yatırımcıları arasında zarar etmeyen tek kurum otellerdir desek yeridir. Bunun dışında kalan neredeyse tüm işletmeler zarar üstüne zarar ediyor.

Özellikle restoranlar resmen kan ağlıyor. Bunun yanında hediyelik eşya satan mağazalarda durum farklı değil.

Eylül ayında havaların yine yaz mevsimindeki alışkın olduğumuz sıcaklıkta olacak olmasından dolayı gelecek olan turistlere bel bağlandı.

İç piyasa için konuşacak olursak okulların Dokuz Eylül tarihinde açılacak olması bu anlamda işleri bozuyor. Ancak yine de otellerin fiyat indirimine gitmesinden dolayı yerli turistten de umut kesilmiyor.

Sosyal medyada yayınlanan Alanya pahalı imajı ve esnaf tarafından kandırıldığını iddia eden turistlerin paylaşımları Alanya'ya gelecek olan özellikle çeşitli tesislerde para harcayacak nitelikteki turistlerin gelmesine engel oluyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.