Yabancı turistler Türkiye'den sonra rotayı oraya kırıyor

Yabancı turistler Türkiye'den sonra rotayı oraya kırıyor
 Yazar / Alanya Medya
Son zamanlarda Ülkemize gelen çok sayıda yabancı turist tatillerini yarıda keserek özellikle Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrine doğru yola çıkmaya başladı. Peki sebebi nedir?

Mısır'ın Şarm El-Şeyh kenti son zamanlarda turizm anlamında yaptığı yatırımlarla ve doğal güzellikleriyle adından çokça söz ettirmektedir. Kızıldeniz'in el değmemiş sahillerini gören Avrupalı ve Rus turistler ise bir de çok düşük ücretlere tatil yapabileceklerini gördükleri andan beri rotayı Mısır'ın Scharm El Scheich kentine çevirmektedir.

Durum yerli turist için de farksızdır. Yerli turist de Türk Lirası'yla daha düşük fiyatlara tatil yapabileceğini öğrenmesinin ardından Scharm El Scheich'in yolunu tutmaya başladı.

Ayrıca yerli tatil şirketlerinin yaptığı kampanyalar da cabası. Söz konusu kampanyalardan dolayı vatandaşlar çok düşük ücretlere, hatta Türkiye'de bulunan her şey dahil otellerine ödeyeceği ücretin daha azını uçak bileti de dahil ödeyerek tatil yapmaktadır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.